LA GUERRA AMB ULLS D´INFANT

LA GUERRA AMB ULLS D´INFANT

Editorial:
Gregal (catalan)
Año de edición:
Materia
Narrativa
ISBN:
978-84-17082-25-3
Páginas:
358
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
150
Alto:
230
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
(CAT).TESTIMONIS

Descuento:

-5%

Antes:

20,00 €

Despues:

19,00 €
IVA incluido
Comprar

Aquest llibre no va de records orals, sinó d'escrits d'alumnat de la dècada dels anys trenta del segle passat. També d'articles publicats en revistes escolars o sindicals de l'època republicana. Són testimonis vius de com els infants percebien les notícies sobre guerres passades o com van viure en la pròpia pell l'horror de la Guerra Civil. Un 80 % del material aportat correspon al període 1936-1939.
 Cal destacar el diari del mestre Enric Gibert, amb les redaccions dels  seus alumnes sobre la Gran Guerra (1914-18), i els dos diaris de les germanes Arnau Pitarch, escrits entre juny de 1936 i desembre de 1937.  Tres diaris inèdits a nivell d'obra publicada.
 Amb l'objectiu de recuperar la memòria escolar d'una etapa crucial de la nostra història, Salvador Domènech ha tingut l'encert de recopilar en aquesta obra tres diaris i més de dos centenars d'escrits inèdits.
 La finalitat és que pugui esdevenir un llibre de referència a l'hora de reflexionar sobre la guerra ?de qualsevol tipus i en qualsevol època? sobretot en les escoles, espais culturals i centres de debat.